ADANA / KOZAN - Şehit Öğretmen Ali Yıldırım İlkokulu

Şehit Öğretmen Ali Yıldırım İlkokulu

HAMAM MAH. MERKEZ SK. NO: 25 KOZAN / ADANA
Vizyon
• Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, • Milli ve Manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, • 21. yüzyıl bilgi toplumu için fikir ve proje üreten, • Kamu Hizmetlerinde kaliteyi en üst seviyeye çıkarmayı vazife edinen, • Akıl, bilim ve tarihin aydınlığında değişim ve gelişmelere açık,
Misyon
Türk Ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; milli ve manevi değerlerini benimseyen; kendisine, ailesine, milletine yararlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten kişilerin yetişmesi için eğitim kurumları arasında koordinasyonu sağlamak; İyi bir gelecek için standartları yükselterek kaliteli bir eğitimin lokomotifi olmak; Öğretmenleri ve personeli motive ederek, onlara rehberlik yaparak, mutlu olmalarını ve nitelikli iş yapmalarını sağlamaktır. Kozan’ a ve Türkiye’ ye model oluşturacak projeler üreten kurum olmak.
DERS BAŞLAMA 08:20 DERS BİTİŞ 14:10
KLİMA
Öğretmenlerimiz kendi araçları ve servisle ulaşım sağlamakta.
VAR
Mahalle
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır. Öğretmenler servisle ilçe merkezine gidiş geliş yapmaktadır.
e-Twinning